Hoe kan ik doneren of sponsoren?

Terug naar sponsorpagina

Wij hebben jouw financiele bijdrage hard nodig om het onderzoek "Deltawerken" aan het VU Medisch Centrum mogelijk te maken. Wil jij ons helpen om onderzoek naar de oorzaken en genezing van MS mogelijk te maken?

Dan zijn er een aantal manieren waarop je dit kunt doen.

 • Je kunt via Ideal of door middel van een overschrijving eenmalig een vast bedrag doneren, via rekeningnr 4941716 ten name van Stichting MS Research te Voorschoten onder vermelding van ‘Verder met MS’.
 • Je kunt per kilometer of per dag doneren. Wij verwachten 4350 kilometer te fietsen in 3 maanden. Dus als je ons bijvoorbeeld voor € 0,01 per kilometer sponsort, komt dit neer op een totaalbedrag van € 43,50. Stuur een mail naar info@verdermetms.nl als je per kilometer of per dag wilt sponsoren. Je komt dan in ons bestand te staan en aan het einde van de fietstocht verrekenen we het uiteindelijke bedrag.
 • Je kunt een PoemPicture van AlterVision kopen. Een uniek kunstwerk gemaakt door Christiene M. de Vries, waarvan de opbrengst gaat naar onze actie. Bestellen kan op de site van Alter Vision.
 • Je kunt als bedrijf ook een donatie doen; dan komt standaard een logo, een link en een korte toelichting over je bedrijf op onze site te staan. Andere wensen over hoe je op de site wilt komen te staan, kunnen uiteraard worden besproken. Aan het einde van de actie zullen we alle sponsoren bedanken met een advertentie in het NRC Handelsblad en Het Parool. Vele bedrijven zijn je al voor gegaan.
 • Wil je vanuit het buitenland een donatie doen, dan heb je de volgende codes nodig:
  IBAN/SEPA: NL36INGB0004941716, BIC-nummer: INGBNL2A, ten name van Stichting MS Research te Voorschoten onder vermelding van ‘Verder met MS’.
 • Stel je dienst of product ter beschikking!
  Heb je bijvoorbeeld een restaurant? en wil je een diner aanbieden?
  Dan kunnen we meer donateurs verzamelen om dit aan het eind van het project te verloten aan iedereen die geld heeft geschonken aan deze actie. Of je kan een diner, dienst of profduct voor een veiling beschikbaar stellen.

 

En verder...

Alle financiële bijdragen die jij als donateur of sponsor doet, komen volledig ten goede aan dit onderzoek gesubsidieerd via Stichting MS Research. Wij willen benadrukken dat wij zelf geen vergoeding ontvangen uit de sponsorgelden. Wél worden wij gesponsord in natura. Een aantal sponsors stelt ons materiaal beschikbaar, die wij tijdens onze fietstocht goed kunnen gebruiken, bijvoorbeeld onderdelen voor onze fietsen.

De Stichting MS Research is een ANBI instelling en heeft het CBF keurmerk.

 

Terug naar sponsorpagina