Ooglidcorrectie is essentieel bij zeer jonge mensen wanneer de oogleden de pupillen blokkeren, zodat deze verbindingen niet goed worden gevormd, en is ook een geweldige optie voor mensen die hun uiterlijk willen verjongen maar niet toe zijn aan een facelift. Het wordt meestal poliklinisch gedaan, hoewel het kan worden uitgevoerd in een kliniek van een chirurg, een polikliniekcentrum of een ziekenhuis.

Het wordt meestal uitgevoerd bij patiënten ouder dan 35 jaar, maar als erfelijke invloeden overmatig hangen of wallen veroorzaken, kan de procedure een optie zijn voor jongere mensen. Ooglidcorrectie is volgens de vereniging van plastisch chirurgie de derde meest populaire cosmetische chirurgie van het land, alleen overtroffen door liposuctie en borstvergroting.

Ooglidcorrectie is een van de meest populaire plastische chirurgieprocedures die elk jaar in de Verenigde Staten worden uitgevoerd. Het wordt vaak tegelijk met andere ingrepen gedaan, zoals een facelift of wenkbrauwlift, en kan worden gecombineerd met laser- of chemische peeling om huidrimpels glad te strijken. Het is een veilige, effectieve procedure en veroorzaakt minimale littekens en ongemak.

Ooglidcorrectie is bedoeld om deze aandoening te verbeteren en om het jeugdige, alerte uiterlijk van de ogen te herstellen. Het kan een negatief psychologisch effect hebben op een persoon, aangezien veel mensen zich de eerste twee weken na de operatie lusteloos en ronduit depressief voelen, en het wordt meestal poliklinisch uitgevoerd, tenzij u meerdere ingrepen laat uitvoeren, zoals een facelift of een wenkbrauw lift.

Het wordt soms gecombineerd met een voorhoofdslift om slappe wenkbrauwen te corrigeren of laserbehandeling om kraaienpootjes en andere rimpels rond de ogen te verminderen. Ooglidcorrectie is een van de meest effectieve manieren om het uiterlijk van het gelaat te verbeteren en kan gemakkelijk onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. Het is ontworpen om deze tekenen van veroudering te behandelen en uw jeugdige frisse uitstraling te herstellen.

Ooglidcorrecties worden meestal uitgevoerd in een operatiekamer in een kliniek of soms in het ziekenhuis, afhankelijk van uw anesthetische en postoperatieve behoeften.

Ooglidcorrectie (blepharoplastie) heeft geen effect op de oogbal en kan u uitkomst bieden. Het wordt vaak uitgevoerd onder lokale anesthesie. Ooglidcorrecties kunnen jaren van veroudering wegnemen, waardoor uw ogen er gladder en jeugdiger uitzien, en littekens zijn meestal niet merkbaar, aangezien de chirurg ze in de oogplooi plaatst, zodat ze niet gemakkelijk te zien zijn. Een ooglidcorrectie kan hangende bovenoogleden en wallen onder uw ogen corrigeren, waardoor u er ouder en vermoeider uitziet dan u zich in werkelijkheid voelt.

Ooglidcorrectie, of ooglidcorrectie, corrigeert slappe bovenoogleden en voor de wallen die zich net onder de ogen vormen, dus als u dat jonge uiterlijk wilt behouden, is een ooglidcorrectie misschien het antwoord waar u op heeft gewacht!